Sidor

måndag 27 december 2010

Vårdrömmar!

Efter att ha firat en lång och mysig julhelg, den bästa på flera år faktiskt, så kommer sakta vardagen tillbaka. Lite skönt det också, att saker o ting sakta får återgå till det normala. Jag tillhör den sortens människa som verkligen älskar julen, men vill gärna städa bort alla tomtar och kasta ut granen så fort julhelgen är förbi. Men jag brukar härda ut till efter nyårshelgen ialla fall. Adventsljusstakar och stjärnor brukar få överleva lite längre. Jag saknar verkligen skenet från dem när de försvinner från alla fönster.

Men nånting jag verkligen uppskattar är att man dem senaste åren har kunnat köpa tulpaner till jul. I år blev det inga typiska julblommor alls i vårat hushåll, utan bara tulpaner. Röda och vita naturligtvis, men det var nog dem enda färger jag såg i butikerna. Till nästa jul ska jag leta efter rosa tulpaner!

På bordet ligger även en av mina julklappar, jag fick denna av maken. Så otroligt lycklig han gjorde mig.

Jag har letat efter den en tid på loppisar o dylikt. Den är så vacker i sitt utförande, det känns som att hålla i en riktig bakbok. Naturligtvis måste man som en god husmor ha den i sin samling.



Jag har legat i soffan hela helgen och bara myst när jag bläddrat bland recepten.


Duken på bordet är en annan julklapp och värmeljusstakarna snöboll har jag köpt på loppisar.