Sidor

måndag 20 februari 2012

Jag är jag fortsätter!

Jag är den där typen som tycker att andra människor är fascinerande och älskar att sitta och titta på folk. Och nu när hen-debatten rasar för fullt tycker jag att det blir extra fascinerande att höra folks samtal. Hur resonerar dem, skiljer det sig från mina åsikter!? Jag kan fundera ganska mycket över sådant. Jag får ofta höra "du! va tycker du om detta, du som tycker om att analysera"......
Igår var jag och familjen in på en loppis på en ort nära vår. Där fanns ytterligare en familj med en liten i vagn. Mamman står och pillar på en docka och pappan säger
 "om du köper en docka till honom så flyttar jag"
Jag har så himla svårt att förstå sådana uttalanden. Vad är det man tror blir så farligt med en docka i hemmet?? Ni vet redan min position när det gäller dockor och pojkar.

Jag har svårt för hen-ordet och för argumenten. Jag anser att vi är olika som kön och att vi inte behöver motarbeta det. Jag kommer att fortsätta med han och hon. Vi är inte könsneutrala.
Men samtidigt skulle jag aldrig hindra mina barn från att leka med vissa typer av leksaker bara för att dem anses vara för flickor.

Vi hittade några små roliga saker på loppisen också. Ska visa dessa senare.

Eder Fru W!