Sidor

tisdag 22 februari 2011

Ligga på lager!

Syfestivalen var inte fullt så inspirerande som jag hade hoppats. Men jag kom hem med lite garner, kroknåler, frivolitets-skyttel och lite nya kunskaper. Deltog i en workshop som garnverket höll i . Nya kunskap och nya tekniker är alltid roligt. Glömde helt bort att ta några bilder.

Jag tycker det är intressant att iaktta människor, jag älskar när nya grupper kommer ihop och människor ska visa vilka dem är. På gott och ont. Ialla fall så när jag deltog på workshopen hamnade jag bredvid en kvinna som nog aldrig kunde göra något fel. Helt enkelt för att om något gick fel var det inte pga henne. Det var antingen garnet, virknålen eller den konstiga tekniken. Eller kombinationen av dem tre. Självklart kan det vara så, vissa garner är inte gjorda för vissa saker. Så är det bara och det känner nog var stickerska  igen. Man köper det där speciella garnet för ett visst ändamål men det känns inte bra. Sen en vacker dag händer det bara...... garnet ska bli......
Jag har flera olika garner i mina skåp som skulle bli något specifikt, men det har bara inte känts rätt. Så nu ligger dem på lagring för att mogna på sig.

Jag pysslar just nu med att förnya mina krokningskunskaper. Mycket spännande och roligt. Plus att ett lagrat garn får nytt liv.