Sidor

lördag 18 februari 2012

En liten näpen goding!

Idag packade vi in alla barnen och tog en tur in till grannstaden, väl där gick vi på bio. Kan faktiskt rekommendera Mästerkatten, den va väldigt underhållande utan att gå för långt.  
Men det jag ska komma till är att jag passade på att smita in på myrorna. Men det är verkligen inte kul där. Väldigt höga priser för saker i dåligt skick. Jag tappar liksom lusten! Ut kom vi med två stycken 5-kronors leksaker ursprungligen från den stora hamburgerkedjan. Kanske inte riktigt vad man vill "fynda" på en loppis.

Men det jag nu vill visa er fick jag av min mormor för många år sedan. Under mina "jag avskyr prydnadsaker" år stod den i ett skåp. Men den förtjänar inte ett sådant öde. Så nu står den på skänken i vardagsrummet. Men jag vet absolut inget om den, kan inte tyda signaturen under. Har en känsla av att den skulle vara tysk. Ni får jättegärna kommentera om ni har nån idé!!!!




  Tyvärr gör bakgrundsfärgen (väggen) att de lilla rådjuret förlorar sin färg. Hon är mer brun och grön. Men hon är så himla fin!

Så har ni nån tanke dela gärna med er i kommentarerna.

Eder Fru W!