Sidor

måndag 22 april 2013

Ibland går det bara inte....

Har haft en helt okej dag, den har flytit på utan stress och jag har hunnit med det som ska göras på jobbet i godan ro.
Ändå händer det nått... helt plötsligt är jag som ett åskmoln, fräser åt allt och alla. Oftast hjälper det fint att få komma hem och bara få vara. Men såna dagar som idag kommer jag hem och börjar slita i skåpen, letar och söker. Blir jättearg för att det inte finns någon choklad (socker) alternativt hetsäta bröd.
För mig är det ett missbruk, choklad och bröd är mitt sätt att hantera stress, döva och och gå vidare. Fast på den senare tiden så har jag blivit mer och mer medveten om mitt beteende. Jag vet att mitt sinnestillstånd påverkar mig till att trycka i mig allt det där som egentligen gör mig dålig och ledsen.

Så jag satte mig ned här och började skriva och det börjar lätta nu. Sockret ska inte få den makten över mig! Jag ska kontrollera vad, hur och när jag äter något.

Vad fick mig då att tippa över kanten idag?! Tråkiga nyheter på jobbet som jag först tänkte att
-men det spelar ingen roll! Men tydligen gjorde det.

Men efter att ha suttit här en stund så inser jag att det kan egentligen bara ge mig möjligheter. Om det blir som det spekuleras så kommer jag ha en massa mer tid i maj månad och då gäller det att förvalta den tiden väl.

Nu ska jag ta en kopp te, sätta mig ned i soffan, ta fram min stickning och bara vara!


Eder FruW!