Sidor

måndag 5 augusti 2013

Att pausa!

En vansinnigt lång bloggpaus blev det! Dels ofrivilligt men också väldigt frivillig. I början av sommaren tog livet en oväntad vändning och det va droppen som fick bägaren att rinna över. Jag har länge levt på kanten av vad jag klarar av och som alltid är jag den som sist insåg det. Jag försökte en tid till att stå upprätt men tillslut tog luften slut. Nu är jag sjukskriven, något jag är enormt tacksam för, att tvingas in i ett lugn och eftertanke. Att få utvärdera vad  jag vill och vad som är viktigt för mig.

Nu har min älskade make och jag haft tid till långa samtal. Vi har utarbetat en plan, skrivit en livsfilosofi (affärsplan) och i höst sätter jag mig i skolbänken igen. Bitar faller sakta på plats!

Mitt vuxna liv har varit en krokig väg. Jag har behövt varenda kurva och gupp, det har utvecklat mig. Fått mig att inse att jag kan och tänker åstadkomma mina drömmar.

Tänk efter själv, vad vill du och vad är det värsta som kan hända om du gör det?

Jag ska fortsätta jobba med mig själv, jag är inte på långa vägar klar (läs frisk), men jag har tagit ett steg i rätt riktning.

Men nu ska inte detta bli en deppblogg utan förhoppningsvis en inspiration i livsresan, så fortsätt gärna kika in här och dela vardag, tankar, stickning, recept, odling, djur, självhushåll och en massa mer med mig!


All kärlek till er därute
Eder FruW!