Sidor

måndag 29 augusti 2011

Tanzania!

Idag betalade jag flygbiljetterna, bokade hotellet i London och har bokat vaccinationstider. Den 5 oktober bär det iväg. Glad, nervös, skräckslagen, förväntansfull, exalterad och alla andra extrema känslor man kan känna rasar nu runt i kroppen. Dags att fundera över vad som ska packas, så lite som möjligt är tanken. Men jag har ju några dagar på mig.......


Eder Fru W!

2 kommentarer:

Stina Andersson sa...

Hej Erica!
Dessa köksalmanackor vid sidan om här, kommer jag ihåg från min barndom. Jag tror att min mamma köpte under några år dessa almanackor. Det är väldigt mycket nostalgi för mig, så jag kan förstå att du gillar allt från 50-60- talet, kanske även 40-talet. Jag är ju född 1948 så jag är uppvuxen från den tiden. Mina barn säger att jag Kjell (min man, som är född 1942) att vi är från Kritatiden, för så gamla är vi, tycker dom alltså, men jag är fortfarande ung i tanken.
Sedan beundrar jag dig väldigt mycket för din energi.
Att du hinner så mycket fast du har småbarn och hus, ja det är klart att du har en UNDERBAR MAN OCKSÅ som hjälper till förstår jag. Bara som den veckan du var på Sätergläntan och mannen din tog hande om barnen den yngste då ett halv år gammal. Var rädd om honom. Visserligen så ska man hjälpas årt med allt, men det är inte många som tänker så.
Ha en skön resa till London, för det är du värd. kram stina

FarmorMormorA sa...

Den där resan låter spännade!